SLANK sluit zijn deuren van 15 juli tot en met 2 augustus.

Vanaf zaterdag 3 augustus staan we weer voor jullie klaar!

Afhalingen van producten is mogelijk op woensdagen 17/07 & 24/07 van 16u-18u en op zaterdagen 20/07 & 27/07 van 10u-12u30.

Fijne zomer😎☀️

Saartje

Saartje

Zoekt u een betrouwbare en erkende partner die u kan adviseren op vlak van voeding en dieet? Hierin zal ik trachten om u op een zo correct mogelijke manier te helpen en bij te staan.

Waarom Saartje

Nadat ik in 2003 mijn bachelor diploma "Dieet- en voedingsdeskundige" behaalde aan de Erasmus hogeschool te Brussel, waar ik reeds de nodige theoretische kennis opdeed, heb ik mij eerst verdiept in het praktijkgebeuren. Dit deed ik door in voedingslaboratoria en bij voedingsproducenten opvolging te doen van het volledige voedselproces.

Na deze praktijkervaring startte ik in 2005 met mijn zelfstandige praktijk. Consultaties worden uitgevoerd in mijn privé praktijk te Ramsdonk.

Ik help u graag
verder met

het bereiken van uw doel, dat we samen opstellen, aan de hand van een persoonlijke begeleiding in mijn praktijk.

advies, begeleiding en ondersteuning bij allerhande vragen en/of behandelingen inzake voeding en dieet.

een uitgebreid sportdieet, dieet voor diabetici, mensen met hart- & vaatziektes, dieet ter verbetering van cholesterol,...

Ben jij benieuwd naar meer en heb je zin om er samen met Saartje in te vliegen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen!

Maak hier jouw afspraak